Pàgines

dissabte, 8 d’abril del 2023

FESTA DEL JARDI

I

QUINA BONA MANERA D'ACABAR AQUEST SEGON TRIMESTRE!!

APROFITANT QUE HAVIA ARRIBAT LA PRIMAVERA, VAM DECIDIR QUE CADA CLASSE D'INFANTIL TRIÉS UNA PLANTETA I QUE FACI TOT UN TREBALL AL VOLTANT D'ELLA.

ELS EDSQUELETS VAM TRIAR L'EDSPÍGOL.

1R. VAM OBSERVAR LA PLANTETA D'ESPÍGOL, LA VAM TOCAR, OLORAR I, ALGUNS, FINS I TOT LA VAN VOLER TASTAR!!

2N. LA VAM DIBUIXAR AMB CERES.

3R. LA VAM PLANTAR AL JARDINET: VAM BUSCAR SI HI HAVIEN MÉS ESPÍGOLS I EN VAM TROBAR ALGUN. AL FINAL VAM DECIDIR ON PLATAR EL NOSTRE ESPÍGOL. VAM REMOURE LA TERRA, VAM FER UN FORAT, VAM TREURE L'ESPÍGOL DEL TEST, EL VAM POSAR DINS DEL FORAT, LI VAM POSAR TERRA I EL VAM REGAR AMB FORÇA AIGUA. A PARTIR D'ARA EN TINDREM CURA.

4T. DIVENDRES PER LA TARDA, COM A CLOENDA DEL TRIMESTRE, VAM CELEBRAR LA FESTA DEL JARDÍ. VAM FER UN INTERCANVI DE FLORETES PLÀSTIQUES. NOSALTRES LI VAM REGALAR ALS NENS I A LES NENES DE LA CLASSE D'I4 DE L'ARC DE SANT MARTÍ, UNES FLORETES FETES AMB PLASTILINA I PALS DE GELAT, I A NOSALTRES ENS VAN REGALAR UNES BONIQUETES FLORS DIBUIXADES, ELS NENES I LES NENES D'I5 DE LA CLASSE DELS FUTBOLISTES. MOLTES GRÀCIES!!! I L'AMANADA VA VENIR A AMENITZAR LA FESTETA, TOT CANTANT I BALLANT CANÇONETES BEN PRIMAVERALS!!! 


MOLTS BONES VACANCES DE PRIMAVERA I ENS RETROBEM EL DIMARTS 11, AMB LES PILES BEN CARREGADES PER AFRONTAR EL TERCER TRIMESTRE!!!
1 comentari: